ATELIER

De mensen die werken in het atelier van Pelvan zijn vakmensen met jarenlange ervaring in het werken met leder, daim en pels. Ze leveren maatwerk voor zowel particulieren als ontwerpers, voor kleinere en grotere collecties. Elk verzoek kan worden besproken en Pelvan staat steeds klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Of het nu gaat om het maken en uitsnijden van patronen, het naaien van allerhande kledingstukken zoals capes, vesten, broeken, rokken, etc, het vervaardigen van sjaals, handschoenen, armbanden, handtassen, riemen en zo veel meer, steeds kan u terecht bij de vakmensen van Pelvan.

Naast het traditionele looien en bewerken, heeft Pelvan ook specialisten in dienst voor het borduren op leder en daim. Alle mogelijke patronen - ontworpen door u of door het bedrijf zelf - kunnen worden uitgewerkt op alle soorten eindproduct om tot een prachtig resultaat te komen, dat eeuwig blijft meegaan.

Al deze activiteiten maken Pelvan tot een internationale speler. Het bedrijf werkte reeds voor talrijke ontwerpers en merken, zowel Belgisch als internationaal, voor maatwerk en voor grotere producties.